JT-Nuohous tarjoaa monipuoliset nuohoajan palvelut Oulun alueella. Nuohoan talojen, mökkien ja taloyhtiöiden piippuja ja tulisijoja tarkoitukseen suunnitellulla laitteistolla. Tarjoan monipuolista IV- ja ilmastointipalvelua ilmanvaihtolaitteiden ja hormien parissa. Minulle kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia myös silloin, kun et ole varma, mitä tehdä ilmastoinnin kanssa. Tulen käymään luonasi ja tarkastan kotisi ilmanvaihdon tilan. Sovimme tämän jälkeen yhdessä jatkotoimenpiteistä.


Palvelen Oulun keskustan alueella, Kempeleessä, Oulunsalossa, Jäälissä, Muhoksella ja Kiimingissä. Tutustu palveluihini, ja ota yhteyttä –  avaan hormit ja kanavat tuota pikaa.

NUOHOUSPALVELU

Pelastuslain mukaan tulisijat on nuohottava vuosittain; kesämökillä joka kolmas vuosi. Nuohousta ei kannata lykätä tai ohittaa olan kohautuksella, sillä nuohoamaton savupiippu on paloturvallisuusriski. Piiput ja tulisijat tarvitsevat säännöllistä nuohousta. Nuohoan kaikki tulisijat ja piiput vankalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla. 


Perinteisen nuohouksen lisäksi teen savuhormien massausta, tarkistusta ja tutkimusta. Hormien massaus on eritysosaamista vaativa toimenpide, joka on yritykseni erikoisalaa.

IV-KANAVIEN PUHDISTUS

Ilmanvaihtotyö on palveluna nuohouksen moderni pikkuveli. Nykyaikaiset ilmanvaihtojärjestelmät toimivat koneellisesti ja varsin tehokkaasti ilman ihmisen väliintuloa, mutta nekin vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen hyvin. Pelastuslain mukaan myös IV-kanavat ja -laitteet on puhdistettava säännöllisin väliajoin. Puhdistan IV-kanavat ylimääräisestä pölystä. Jos sisäilma on tunkkainen tai ilma ei kierrä lainkaan, on aika kutsua JT-Nuohous tarkastuskäynnille. Ilmastointipalveluihini kuuluvat:

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Ilmamäärien mittaus
  • Ilmamäärien säätö
  • Ilmanvaihtokanavien muut työt